Hvad er 3D Zyme?

Vores egen udviklede serie af høj-effektive lugtfjernere i væskeform til nulstilling og daglig rengøring (fortyndet) af luft,  overflader og under-overflader (sprækker i gulv m.m).

3D Zyme består af specielt udvalgte, ufarlige bakteriekulturer​, der udmærker sig ved, at de gennem en enzymatisk proces fjerner alt organisk, ildelugtende materiale.

3D Zyme er 100% PARFUMEFRI.

Hvad er N2C Aeroblock Dispenser?

N2C Aeroblock Dispenser er en smart, lille batteri- og forureningsfri enhed, som benyttes i små rum, såsom toiletter, puslerum o.lign. N2C AeroBlock dispenser, bruger Aeroblock. En AeroBlock holder en hel måned. AeroBlock findes i flere varianter som hver især er udviklet til specifikke lugtproblemer.

Hvilken AeroBlock skal jeg vælge?

AeroBlock findes i flere varianter som hver især er udviklet til specifikke lugtproblemer. Fælles for alle varianter er, at de sammen med AeroGuard indkapsler og neutraliserer den uønskede lugt.

AeroBlock Neutral er til moderate lugtgener og skaber en frisk duft. AeroBlocken består af syntetiske olier, således at man i processen har fjernet de allergener, der i naturlige olier kan være allergifremkaldende, Neutral indeholder dog aroma.

AeroBlock Natural er den kraftigste og anvendes typisk i rygerboliger eller lokaler med kraftig og uønsket lugt. Natural består af syntetiske olier, hver man har fjernet de allergener der i naturlige olier kan være allergifremkaldende. Natural indholder dog aroma.

AeroBlock Kokos anvendes i lokalet, hvor man typisk vil have de dårlige lugte erstattet af en frisk, men ikke for stærk duft. AeroBlocken består udelukkende af økologisk koldpresset kokosolie.

Er jeres luftrensere godkendt?

Nordic2Care’s luftrensere er testet af Teknologisk Institut og anbefalet af Astma- og Allergiforbundet/AHA, Schweitz og godkendt af TÜV. Vores luftrensere er desuden også den eneste indeklima-godkendte luftrenser, som dokumenteret fjerner sygdoms- og allergifremkaldende partikler. AeroGuard luftrenser afgiver ikke ozon, det er dokumenteret  af Teknologisk Institut gå til dette nettstedet.

Se alle vores godkendelser og certifikater  her

Kan en luftrenser fjerne virus og bakterier?

Ja. Vores luftrensere reducerer virus, bakterier og dårligt lugt med mere end 99,9%.  Test har vist at vores luftrensere er utroligt effektivt, ligesom de er testet og godkendt af en række instanser.

Se mere om vores godkendelser og certifikater  her

Hvordan returnerer jeg et produkt jeg har købt hos jer?

Fortrydelsesretten er gældende 14 dage fra den dag du modtog dit produkt. Udfyld returseddel eller send mail på privat@nordic2care.com med angivelse at produktes serienummerer.

Inden du returnerer varer eller reklamationer, bedes du følge nedenstående anvisninger.

  1. Print returseddel og vedlæg vare du sender
    retur. Ring og adviser din fortrydelse på 4344 4400 eller mail retursedlen på privat@nordic2care.com.
  2. Send pakken til os MED omdeling. Pakker uden omdeling modtages ikke.

Du kan finde vores Returpotal  her