Slip for tør og tung luft

Hovedpine og tørre øjne.

Vi trækker vejret automatisk, og vi er dybt afhængige af den luftkvalitet, der rammer vores lunger. Rigtig mange faktorer spiller ind omkring vores velvære, og forurening og allergener i luften er i særklasse med til at give os forskelligt ubehag.

Det kan være hovedpiner, koncentrationsbesvær, træthed og irritation af øjne, hud og hals. Irriterede luftveje er et problem for mange, også selvom man ikke har decideret allergi og astma.

Moderne, tætte huse bliver ikke altid tilstrækkeligt udluftet, ligesom brændeovnen og tørring af tøj i hjemmet kan give udsving i den luftkvalitet, som påvirker os vitalt.

Især om vinteren

I de nordiske lande er vi især om vinteren udsat for tør og tung luft, da klimaet forhindrer tilstrækkelig udluftning. Du har givetvis selv oplevet at luften føles tung og så tør, at det generer øjnene. Nogle føler det nærmest invaliderende.

Filterteknologi og befugter

Det unikke filtersystem i Lux AeroGuard fjerner sammen med AeroBlocken mere end 99,9% af alle partikler og fjerner den tunge fornemmelse. Ved at koble en befugter (humidifier) på AeroGuarden kan luftfugtigheden holdes konstant på de optimale 45 – 55%. En sidegevinst er, at alene den optimale luftfugtighed fjerner op til 80% af influenza-virus!

Få den optimale løsning

Afhængig af størrelsen på dine rum, findes der både større og mindre luftrensere. Bliv klogere på dine behov ved at tage vores 30-sekunders test herunder.

Testet og anbefalet

Vores luftrensere er partikel- og ozontestet af Teknologisk Institut og allergi-godkendt af TÜV.

Find den rette løsning på 30 sek

Svar på 6 hurtige spørgsmål og få en anbefaling, der passer til dit behov.