Har du problemer med astma & allergi?

Luftrenseren fjerner pollen, støv og allergener.

Hjælper børn til god nattesøvn

Mia og hendes datter Augusta (2½) har fået en AeroGuard Mini. Hør hendes erfaringer med luftrenseren og bedre nattesøvn.

 

 

 

 

Færre gener af astma og allergi.

Lider du eller nogen i din familie af astma eller allergi, så er din hverdag ofte hæmmet og præget af irritation samt medicinering.

Selvom om udluftning hjælper en del, så vil især pollen-allergikere få endnu større problemer, da man samtidig lufter pollen ind.

Partikler i luften er årsag til de fleste gener. Det kan fx være pollen, støv, allergener fra dyr eller bakterier. Dem fjerner vi mere end 99% af ved hjælp af mobile luftrensere samt AeroBlocke, der eliminerer og indkapsler dårlige lugte.

Luften i rummet bliver renset tre gange i timen, og du vil hurtigt mærke en forandring. Luftrensningen sker lydløst og fjerner alle partikler helt ned til 0,3 my – både støv, allergener, vira og bakterier, røg og dårlige lugte.

Luftrenserne findes i 2 størrelser afhængig af rummets størrelse og opgavens omfang. Da luftrenserne er mobile kan de nemt flyttes fra rum til rum. Eller tag den med i sommerhuset.

Vores luftrensere er partikel- og ozontestet af Teknologisk Institut og allergi-godkendt af TÜV.

Få løsningen, der passer dig

Vores løsning er tilpasset dit behov. Som udgangspunkt består løsningen af en luftrenser og en AeroBlock, der målrettes netop dit behov. Afhængig af størrelsen på dine rum, findes der både større og mindre luftrensere.

AeroGuard 4S – luftrenseren til større rum.

Tag test og få anbefaling

Ved at svare på 6 enkle spørgsmål om dine udfordringer i hjemmet, får du vores anbefaling omkring størrelse af luftrenser samt type af AeroBlock.

Bliv klogere på indendørs luft

Vi har sammen med Dr. Andreas Winkens udarbejdet en lille Factbook, der fortæller om de vigtigste facts om indendørs luftkvalitet – både i relation til astma, allergi, støv eller indeklima generelt.

Hent Factbook om indendørs luftkvalitet.

Om indendørs luftkvalitet

Bliv klogere på den indendørs luftkvalitet. Sammen med Dr. Andreas Winkens fra Gui-Lab har vi udarbejdet en Factbook, der er en oversigt over de forskellige faktorer, der påvirker indeklimaet, samt tips til, hvordan man kan afhjælpe disse faktorer.

Kæledyr, KOL og MCS

Flere af vores kunder har haft succes ved luftrensning i forbindelse med overfølsomhed overfor kæledyr, høfeber, eksem, KOL og MCS.

Vi foretager i øjeblikket kontrollerede forsøg i disse sammenhænge.

Find den rette løsning på 30 sek

Svar på 6 hurtige spørgsmål og få en anbefaling, der passer til dit behov.