Er du generet af røg og lugt?

Fjern røg og lugt.

Hvordan slipper du af med grim lugt og røg?

De fleste ikke-rygere synes, at lugten af røg er rædsom, og mange er bekymrede for fx deres børn helbred, hvis de omgås rygere. Samtidig vil vi gerne være sammen med dem, vi holder af.

Ikke alle kan holde op med at ryge, men vi kan fjerne generne ved at rense luften i rummet. Det gælder også andre lugtgener, da partiklerne i luften indkapsles af luftrenserens filtre og AeroBlock.

Fjerner lugt og partikler

Andre ubehagelige lugte som mados, stearinlys, brændeovnslugt, kemikalier og byggematerialer kan også afhjælpes effektivt med luftrensning.

Bliv fri for ubehaget og bekymringen der, hvor du og din familie opholder jer mest.

4.000 luftrensere

Der står mere end 4.000 af vores luftrensere på institutioner rundt om i Danmark. Her hjælper de med at sikre et sundere miljø for både de ansatte, beboerne og besøgende. Resultatet er, at beboerne oftere får besøg, da røg og lugt er væk og ikke bliver siddende i tøj og hår. 

Revolutionerende

De unikke filtersystem i Lux AeroGuard fjerner sammen med AeroBlocken mere end 99,9% af alle partikler og binder lugten i maskinen. Afhængig af rummets størrelse og den konkrete problemstilling findes der flere målrettede kombinationer. Tag 30- sekunders testen her under og få en anbefaling til at løse dit problem.

Godkendt og anbefalet

Vores luftrensere er partikel- og ozontestet af Teknologisk Institut og allergi-godkendt af TÜV.

Find den rette løsning på 30 sek

Svar på 6 hurtige spørgsmål og få en anbefaling, der passer til dit behov.