Dit resultat
AeroGuard Sense

Vi har fundet frem til den løsning, som matcher dine behov bedst, ud fra dine valg i guiden som du netop har fuldført.

AeroGuard Sense

Til dit behov anbefaler vi AeroGuard Sense – høj effektiv luftrenser til større rum. Klarer helt op til 80 kvm (CADR765). AeroGuard Sense har automatisk sensor-styring, så den automatisk kører op og ned i styrke afhøngig af luftforureningen. Der er også mulighed for at sætte den fast på lydløs-niveau 1 om natten. Med op til 765 kubikmeter luft i timen fjerner luftrenseren lynhurtigt 99,97% af alle bakterier, vira, pollen, skimmel og andre partikler helt ned til 0,1 my.

 

Vi leverer og instruerer hjemme hos dig

Vi kommer hjem til dig på det tidspunkt, der passer dig, opsætter maskinen og giver dig en god instruktion, så du får mest muligt ud af din luftrenser. Du får filter til et helt år med.

Vi servicerer også løbende maskinen hjemme hos dig. Efter 12 og 24 måneder aftaler vi, at vi kommer og skifter filter. Servicen er med i prisen – du betaler kun for det nye filter.

Alt dette er med i prisen:

Når du har bestilt løsningen, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, og senest første kommende hverdag, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kommer og opsætter luftrenseren og kort instruerer dig i brug og vedligeholdelse. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret efter levering.

kr. 12.625,-

Når du klikker på Køb, får du mulighed for at vælge mellem kontantkøb og rente/gebyrfri finansiering i op til 36 måneder.

kr. 350,69- pr. mdr.*

*Rente- og gebyrfrit i 36 mdr.
Forudsat automatisk kortbetaling.
14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Udbydes i samarbejde med Ekspres Bank

ekspres-bank

Gem og send resultat til din mail

Du godkender samtidigt at vi må sende dig nyhedsmail med gode tips om luftrensning og indeklima

Er du i tvivl?​

Klik her, parkér produktet i kurven og få samtidigt svar på dine spørgsmål eller ring til os på 43 44 44 00.

 
 
 
 
 
 
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

The Black Friday Deals

SHOP BEFORE OUR

SALE ENDS....