Dit resultat
AeroGuard Mini og AeroBlock Neutral

Vi har fundet frem til den løsning, som matcher dine behov bedst, ud fra dine valg i guiden som du netop har fuldført.

AeroGuard Mini

Til dit behov anbefaler vi AeroGuard Mini, der er den optimale luftrenser til rum imellem 8 – 20 kvm. Den fjerner over 99,9% af alle de problematiske partikler i luften – også de partikler, der er dit problem – både pollen, vira og bakterier og selvfølgelig støv… AeroGuard Mini ligner en lille højttaler og med sin lydløs-funktion er den velegnet til soveværelser.

AeroBlock Neutral

Vi anbefaler AeroBlock Neutral til dit behov.
AeroBlock Neutral indeholder olier, hvor allergener er fjernet i produktionsprocessen. Olierne er specielt udvalgt til at indkapsle lugte og skabe et frisk pust. AeroBlock Neutral indeholder en lille mængde propylenglycol*, der er kendt for at hjælpe mod forkølelse og andre luftvejslidelser.
AeroBlock leveres i lufttætte poser.

*Propylenglycol muligheder som luftbåren sygdomsbekæmpelse Undersøgelser der blev udført af Oswald Hope Robertson viste, at indånding af fordampet propylenglycolkan forebygge lungebetændelse, influenza og andre åndedrætssygdomme. Senere har man foretaget undersøgelser for at klarlægge langtidsvirkningerne, særligt muligheden for ophobning i lungerne. Man fandt ingen bivirkninger”. (Kilde: Wikipedia)

Vi leverer og instruerer hjemme hos dig

Vi kommer hjem til dig på det tidspunkt, der passer dig, opsætter maskinen og giver dig en god instruktion, så du får mest muligt ud af din luftrenser. Du får filter og AeroBlocke til et helt år med.

Vi servicerer også løbende maskinen hjemme hos dig. Efter 12 og 24 måneder aftaler vi, at vi kommer og skifter filter og leverer nye AeroBlocke. Servicen er med i prisen – du betaler kun for det nye filter og AeroBlocke.

Alt dette er med i prisen:

Når du har bestilt løsningen, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, og senest første kommende hverdag, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kommer og opsætter luftrenseren og kort instruerer dig i brug og vedligeholdelse. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret efter levering.

kr. 10.570,-

Når du klikker på Køb, får du mulighed for at vælge mellem kontantkøb og rente/gebyrfri finansiering i op til 36 måneder.

kr. 290,- pr. mdr.*

*Rente- og gebyrfrit i 36 mdr.
Forudsat automatisk kortbetaling.
14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Udbydes i samarbejde med Ekspres Bank

ekspres-bank

Gem og send resultat til din mail

Du godkender samtidigt at vi må sende dig nyhedsmail med gode tips om luftrensning og indeklima

Er du i tvivl?​

Klik her, parkér produktet i kurven og få samtidigt svar på dine spørgsmål eller ring til os på 43 44 44 00.

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

The Black Friday Deals

SHOP BEFORE OUR

SALE ENDS....