Dit resultat
AeroBlock Neutral og Dispenser

Vi har fundet frem til den løsning, som matcher dine behov bedst, ud fra dine valg i guiden som du netop har fuldført.

AeroBlock Dispenser

Vi anbefaler AeroBlock Dispenser til dit behov. AeroBlock Dispenser er en praktisk Dispenser til AeroBlock. Du kan foreksempel montere den på døren, så den vil frigive olierne fra AeroBlock når døren går op og i. AeroBlock Dispenseren kan med fordel også ligges under forsædet i bilen, og sikre en behagelig frisk duft i bilen. Mulighederne er mange.

AeroBlock Neutral

Vi anbefaler AeroBlock Neutral til dit behov. AeroBlock Neutral indeholder olier, hvor allergener er fjernet i produktionsprocessen. Olierne er specielt udvalgt til at indkapsle lugte og skabe et frisk pust. AeroBlock Neutral indeholder en lille mængde propylenglycol*, der er kendt for at hjælpe mod forkølelse og andre luftvejslidelser. AeroBlock leveres i lufttætte poser.
*Propylenglycol muligheder som luftbåren sygdomsbekæmpelse Undersøgelser der blev udført af Oswald Hope Robertson viste, at indånding af fordampet propylenglycolkan forebygge lungebetændelse, influenza og andre åndedrætssygdomme. Senere har man foretaget undersøgelser for at klarlægge langtidsvirkningerne, særligt muligheden for ophobning i lungerne. Man fandt ingen bivirkninger”. (Kilde: Wikipedia)

Vi sender direkte til dig

Vi sender AeroBlock  Dispenser og Areoblock Neutral til dig hurtigst muligt via Post eller Pakkeservice. . Du får AeroBlock Dispenseren og AeroBlocke til et halvt år med.

Alt dette er med i prisen:

  • AeroGuard Dispenser
  • AeroBlocke til et halvt års forbrug
  • Forsendelse direkte til dig
 Husk at du har 14 dages fortrydelsesret efter levering. 

kr. 459

Gem og send resultat til din mail

Du godkender samtidigt at vi må sende dig nyhedsmail med gode tips om luftrensning og indeklima

Er du i tvivl?​

Klik her, parkér produktet i kurven og få samtidigt svar på dine spørgsmål eller ring til os på 43 44 44 00.

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

The Black Friday Deals

SHOP BEFORE OUR

SALE ENDS....